Jolene Melanie

Makeup Artist

Over mij

Nadat ik de opleiding schoonheidsspecialiste had gevolgd, wist ik het zeker. Ik wil make-up artist worden! in 2015 startte ik mijn eigen Youtube kanaal en in November 2015 was het tijd voor een volgende stap, ik begon met de opleiding Visagie bij Art of Colors in Hoorn.

Na het uploaden van verschillende tutorials en Instagram foto’s, waar ik mijn make-up looks laat zien,  begon ik steeds meer aanvragen te krijgen om de make-up bij anderen te doen. Dit was het begin van Jolene Melanie make-up.

Toen ik de opleiding schoonheidsspecialiste volgde kwam ik er al snel achter dat ik veel interesse had in make-up, en dat terwijl het maar een klein deel was van de opleiding.

Ik begon tussentijds steeds meer make-up tutorials te kijken, mijzelf te trainen en toen kwam de switch, ik wou zelf beginnen met het maken van make-up tutorials. Ik begon daarom vroegtijdig mijzelf verder te ontwikkelen binnen de make-up wereld. In de loop der jaren heb ik veel kennis opgedaan.

Ik vind het geweldig om de reactie van mensen te zien nadat ik iemand opgemaakt heb. Make-up is mijn passie en mijn hobby en ik vind het geweldig dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken.
Ik zal ook in de toekomst workshops gaan geven.


Lijkt u het leuk om opgemaakt te worden door mij of wilt u een samenwerking met mij beginnen? Neem dan ook gerust contact met mij op via het contactformulier.

Zoals ik al eerder heb gezegd ben ik in 2015 mijn eigen Youtube kanaal begonnen. Ik begon uiteindelijk steeds meer Youtube videos te publiceren, wat inmiddels uitgelopen is tot een geweldige hobby! Ik maak nu wekelijks Youtube tutorials en met enkele uitzonderlijke dagen, zoals bijvoorbeeld Valentijnsdag, Halloween of een andere feestdag probeer ik in die betreffende week meerdere videos te uploaden.
Mocht je meer van mijn video’s willen zien, bekijk ze dan op mijn Youtube kanaal: JoleneMUANie